Pierre Cardin®️ Kadın İç Giyim Resmi Satış Sitesi

Burçlara Özel İç Giyim Önerileri

Burçlara Özel İç Giyim Önerileri

İç giyim kadınların en çok önem verdiği noktalardan birisi. Bu özel kategoride kendinizi ne kadar tanıyorsunuz gelin hep birlikte öğrenelim.

Burçların tarzınızı yansıttığını biliyor muydunuz?

Her burcun kendine özel özellikleri vardır ve bunlar günlük hayatımızı oldukça etkiler. Peki burcuna uygun iç giyim ürünü hangisi? Pierre Cardin Lingerie ile burcunu yansıtacak modellerle tarzını bulmaya hazır ol!

KOÇ

Kırmızının sahibi Koç! İddialı tarzına ek rahatını önemseyen koçlar basic giyimde kendini konforlu hisseder. Gün boyu rahat ve şık olmak isterler. Abartısız naif detaylı sütyenler tam size göre. Özelikle de kırmızı renkliler.

 

BOĞA

Güzellik, sevgi ve sanatı temsil eden boğa burçları abartısız ve minimalist stilin başrolleridir. Günlük hayatta da kullandıkları soft renkleri iç giyimde de tercih ederler. Şık ve zarif işlemeli, açık ton b sütyenler boğa burcunun bir ayna gibi yansımasıdır.

 

İKİZLER

Özgür ruhlu ve enerjik olan İkizler kadını modaya son derece düşkündür. Spor tarzını ufak detaylarla şık kılan ikizler, canlı renkleri tercih ettiğinde enerjisini tamamen yansıtacaktır. 2022 yılında ikizler bebek mavisi ve pembe gibi renklerde kendini bulacak!

 

YENGEÇ

Saten ve dantel kumaşlar Yengeç’in vazgeçilmez parçalarıdır. Vintage sitiliyle enerjisini bütünleştiren Yengeç, pastel tonlarıyla tüm gardrobunu donatabilir. Soft ve Retro düşkünlüğü enerjisinden asla eksiltmez ve içinde kendini kelebek gibi hisseder.

 

ASLAN

Aslan burcu denince akla ilk gelen kelime Asalet.. Asalet denince de akla ilk gelen renk Siyah.. Gösterişi son derece seven Aslan kadını iddialı parçaları seçmekten kendini alıkoyamaz. Sim işlemeli bir siyah jartiyer takımını en iyi Aslan taşır. Kalite ve modernize düşkünlüğünden doğru adrestesiniz.

 

BAŞAK

Özgüveni her daim zirvede olan başak kadını ne giyse kendisine yakıştırır. Desensiz, sade ama bir o kadar da çekici olan gecelikleri tercih edebilir. Zarif tarzında aynı tonlar kullanmayı sever. Aynı renkli ayrı parçalardan kendinize bir başak takımı hazırlayın.

 

TERAZİ

Vücut hatlarını ortaya çıkarmayı seven Terazi kadınının transparana zaafı vardır. Günlük şıklığını korumayı sever ve braletler onlar için yaratılmış iç giyim harikasıdır. Saten ve danteli kendisiyle bütünleştiren Terazi birbirinden şık braletleri dış giyimde de tercih edebilir.

 

AKREP

İltifat almayı çok seven iddialı akrep kadınları özgüveni ve gösterişiyle bilinir. Bordo, siyah gibi koyu renkler akrebin kendisini yansıtmak için tercih ettikleri asil gösteridir. Vücut hatlarını seven ve göstermekten son derece hoşlanan Akrepler kadife dokusuna da hayrandır.

 

YAY

 Trendleri en yakından takip eden yay kadınları 2022’nin renginin nude tonlar olduğunu biliyorlar. Günlük hayatında aktif olan yaylar rahatlığına son derece önem verir. Pamuklu basic iç giyim ürünleri onlar için dikilmiş kaftandır.

 

OĞLAK

Zarif fakat rahat parçalardan hoşlanan oğlak kadınları rahatlığından hiçbir zaman ödün vermez. Her giydiğini güzel taşır ve şık görünür. İç çamaşırlarında da düz ve sade modellerden hoşlanır.

 

KOVA

İdeal renkleri karışık renklerdir. Giyim seçimlerinde de çılgınlık yapabilirler. Değişikliklere açık olduğu için özgün ve orijinal parçalardan hoşlanır. Basic modellerin neşe dolu renklerini tercih ederler.

 

BALIK

Balık burcu kadınları romantik, hayal gücü yüksek, naif ve duygusaldır ama aynı zamanda yaratıcı tarafları da çok güçlüdür. Renkli, ışıltılı, parıltılı şeyler ona zevk verir. Bebe mavisi ve yeşil tonları ilk tercihlerindedir.

Yorum Yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Aramak istediğiniz ürünü yazınız

Sepetin